UPDATES SEPTEMBER 202130-09-2021
Wat fijn, drie proeflezers erbij. Vandaag de scripts naar ze toegezonden. Ik ben daar erg blij mee.
Ik hoop dat ze het leuk vinden om het te lezen en ik kijk uit naar hun reactie.
Over een maand weet ik meer.

26-09-2021
De reactie van de proeflezer is buitengewoon positief. Een kleine aanpassing / verduidelijking zal het boek beter maken. Ze is van mening dat het boek geschikt is voor haar leeftijd, twaalf jaar. Fijn om te weten, want ik had werkelijk geen idee. Maar wel twaalfjarigen die van spanning houden, want ze vond het boek spannend.
Ik ben tevreden en ga verder met de verwerking en zoeken naar een volgende jeugdige proeflezer. 

24-09-2021
Aankomend weekend zal ik het commentaar van de proeflezer (twaalf jaar) terug ontvangen. Ik ben erg benieuwd. Tot nu gaf ze aan dat ze het een spannend verhaal vond. Dat is erg leuk om te horen.
Besloten om het andere script even opzij te leggen tot ik de commentaren heb ontvangen en verwerkt. Dan zal ik op zoek gaan naar nog twee jonge proeflezers. Afhankelijk van de geadviseerde leeftijd van de eerste proeflezer.
En ik laat het nog lezen door een volwassen proeflezer. 
Ik ben reuze benieuwd. 

20-09-2021
Brainstormen met andere schrijfster heeft ertoe geleid dat het nieuwe plot in mijn hoofd enige inhoud aan het krijgen is en een mogelijk eind. Profielen van hoofdpersonen zal ik de komende tijd bedenken en proberen uit te werken. Diepte interviews met deze karakters zal hun persoonlijkheid en uiterlijk vormen.
Nog niet eerder heb ik een idee gehad dat echt vanuit het nulpunt opgebouwd dient te worden. Dat is een uitdaging. Maar gelukkig heb ik mensen om me heen die meedenken. 

13-09-2021
Aan de slag met afgestofte script.
Nieuw plot in mijn hoofd. Het idee staat er, maar hoe het zal eindigen krijg ik nog niet gevormd.