UPDATES DECEMBER 202111-12-2021
De decembermaand, niet alleen een drukke feestmaand waar iedereen mensen uit wil nodigen, het beste van het beste voor wil schotelen en vooral veel plezier wil hebben. Daarbovenop komen nog de maatregelperikelen en de aanstormende 2G regel. Die zijn nou onderwerp van de dag. Hetgeen niet gek is, gelet op de onlogica van het uitrollen van dit systeem. Een extra hectische maand voor iedereen dus. Ik focus me nog op het boek idee en het script waaraan ik knutsel.

Inmiddels 3 deelnemers voor het boekidee. Nog 7 mensen nodig. Ik hoop dat het alsnog door kan gaan, dat zou leuk zijn.
Het script dat ik herstart ben is gereed voor een correctieronde. Aangepast dat wat de proeflezers hadden aangegeven en geprint. Na deze correctieronde is het natuurlijk nog niet klaar. Dan volgt er nog een ronde en twee proeflezers die er naar gaan kijken. Flink proces. Maar dat is tot nu toe met elk boek geweest. Behalve het boek van : Speeksel, Sperma en Wijn ging erg vlot.

Ik werk momenteel ook weer aan een blog. Lang geleden geschreven. Hoop dat ik tevreden genoeg ben om hem te plaatsen. Vele blogpogingen hebben de prullenbak gevonden.

06-12-2021
De laatste maand van het jaar, dan zit het er weer op. 
Het lijkt erop dat het idee wat ik heb voor een boek niet gaat werken. Het plan staat nog uit, maar heb nog niet veel reacties erop gehad. Het bericht is wel gedeeld. Toch sluit ik het pas eind december. 
Ook een boekactie lijkt niet te trekken. De mensen zijn volop bezig met wat er in de wereld gaande is. Dat is begrijpelijk. Dus de timing is niet goed. 
Vandaag herstart ik met het script dat nog ligt en waar alleen wat aanpassingen aan nodig zijn. Zolang ik moet wachten op de uitslag van de uitgeverij kan ik daar mee aan de gang.