Grenzeloze strijder, verraad


Boek

Auteur: Margo Schröder
Genre: Fantasy - spanning
Eerste druk: maart 2019
Pagina's: 238
Prijs: 17,50 euro (excl. verzendkosten)
Thema: Vriendschap, strijd en narigheid

Samenvatting

Ludo staat voor een ingewikkeld probleem. Zonder zijn krachten is hij weerloos. Zijn vrienden staan voor hem klaar, maar zijn Ludo’s vrienden wel echt wie hij denkt dat ze zijn?

"Plots verschijnt Stygg achter mij. Ik kijk hem aan via de grote spiegelwand. Er gaat een schok door mij heen. Voor ik het weet, heeft hij mij met zijn lange staart tegen de spiegel geslingerd. De spiegel is een kunstwerk van scherven geworden. Ik hap naar lucht en probeer mij te verdedigen, maar mijn krachten werken niet. Alsof ik überhaupt nog lucht in mijn longen had, ramt hij mij wederom tegen de spiegels. Ik val op de grond en voel een regen van scherven over mij heen vallen."

Doelgroep

Geschikt vanaf 12 jaar. Hoewel het boek niet per se geschreven is voor deze leeftijdscategorie, is het prima te lezen vanaf 12 jaar. Het is een spannend boek dat vanaf het begin tot het eind een duidelijke opbouw heeft. Het leest lekker vlot weg. Voor de fantasy-fans is dit een leuke aanwinst, zeker omdat het boek een opvallend extra onderwerp heeft en daardoor anders is dan andere fantasyverhalen. Deel 2 is een veelbelovend en spannend verhaal dat je doet verlangen naar deel 3. 


Waar verkrijgbaar

Verzendkosten kunnen per leverancier verschillen.

Toekomst

Er wordt hard gewerkt aan deel 4 van Grenzeloze strijder. Ook is ze bezig met een ander verhaal.