Grenzeloze strijder


Boek

Auteur: Margo Schröder
Genre: Fantasy - spanning
Eerste druk: december 2017
Pagina's: 233
Prijs: 17,50 euro (excl. verzendkosten)
Thema: Vriendschap, strijd en narigheid.

Samenvatting

Een jongen is in het bezit van bovenmenselijke krachten. Samen met zijn twee beste vrienden traint hij zijn krachten. Wanneer de drie op vakantie gaan om de krachten ongestoord te kunnen trainen, neemt het verhaal een onverwachte wending.

Waar verkrijgbaar

Verzendkosten kunnen per leverancier verschillen.

Doelgroep

Geschikt vanaf 12 jaar. Hoewel het boek niet per se geschreven is voor deze leeftijdscategorie, is het prima te lezen vanaf 12 jaar. Het is een spannend boek dat vanaf het begin tot het eind een duidelijke opbouw heeft. Het leest lekker vlot weg. Voor de fantasy-fans is dit een leuke aanwinst, zeker omdat het boek een opvallend extra onderwerp heeft en daardoor anders is dan andere fantasy-verhalen.

Toekomst

Er wordt hard gewerkt aan deel 4 van Grenzeloze strijder. Ook is ze bezig met een ander boek.
Wil je weten wanneer haar boeken uitkomen? Hou dan deze website of haar website in de gaten.

Review

Dit boek is in 2017 verschenen en echt de moeite waard. Het is geschreven door Margo Schröder. Het is haar debuut. Het is een mix van fantasy en spanning.  Op sommige momenten zat ik op het puntje van mijn stoel vanwege de spanningsboog. 
Een bijzonder kenmerk van dit boek is dat twee van de twee mannelijke hoofdrolspelers niet alleen beste vrienden zijn, maar ook partners. Dit maakt het boek extra speciaal.