Zij is van mij


Boek

Auteur: Iris Luijten
Genre: Psychologische thriller / spanning
Eerste druk: april 2018
Tweede druk: juli 2020
Pagina's: 266
Prijs: 19,95 euro (excl. verzendkosten)
Thema: Een mentale strijd tussen verslaving, overleven, liefde, macht en onmacht. Maar bovenal over de liefde tussen twee vrouwen.

Samenvatting

Ze zijn biseksueel of lesbisch. Ze denken alleen aan zichzelf en daten voortdurend in de online-wereld. Ze zijn een lust voor het oog van de 35-jarige Kimm. Als zij besluit in het geheim te gaan daten, terwijl zij de mooie Liek thuis heeft zitten, weet ze nog niet wat haar dates te wachten staat.

Wanneer date Dagmar tijdens hun afspraak van de aardbodem lijkt te zijn verdwenen en een paar dagen later dood wordt teruggevonden, ziet rechercheur Fred van der Bomen Kimm als hoofdverdachte. Hij bijt zich in zijn visie vast. Kimm is er desondanks alles aan gelegen om haar dateverslaving verborgen te houden voor Liek. Wat ze niet weet, is dat zij al op de hoogte is maar ook zij haar geheimen heeft. Hoe lang houden ze dit vol?

Een spannend verhaal over vertrouwen, dating en jaloezie. Een mentale strijd tussen verslaving, overleven, liefde en onrecht.


Doelgroep

  • volwassenen
  • iedereen die van een spannend boek houdt
  • LGBT & QIAP+
  • iedereen die zich aangesproken voelt

Waar verkrijgbaar

* Verzendkosten kunnen per leverancier verschillen.

Wat kun je verwachten

Een spannend boek dat zich grotendeels afspeelt in het Haringstadje Vlaardingen (en dat kleine uitstapjes maakt naar Rotterdam en Roosendaal.). Het neemt je mee in de online datingwereld waarin jaloezie en verslaving serieuze vormen kunnen aannemen.
Alle omgevingsfactoren zijn zoveel mogelijk realistisch aangekleed, zodat lezers zich er makkelijk in kunnen herkennen. Er worden alledaagse en onalledaagse thema's aangestipt, waarin onvoorwaardelijke liefde, emoties & gebrek aan emoties en spanning de boventoon voeren. 
Zijn drugs, alcohol, gokken en roken echt de enige verslavingsvormen? 

 

Lees ook deel 2, De ontmaskering, en laat je verrassen door nieuwe, spannende ontwikkelingen. 

Kan een boek zo onrealistisch zijn dat het waarheid kan zijn?