De ontmaskering


Boek

Auteur: Iris Luijten
Genre: Psychologische thriller / spanning
Eerste druk: 2 maart 2019
Pagina's: 243
Prijs: 19,95 euro (excl. verzendkosten)
Thema: Een mentale strijd tussen verslaving, overleven, liefde, macht en onmacht. Maar bovenal over de liefde tussen twee vrouwen.

Bijzonderheid

Als je wil weten hoe deel 1 verder gaat, is het een must om deel 2 te lezen. Deel 2 kan je ook los lezen.


Fragment

"Mijn hart klopte als een galopperend paard. Er wrong zich een brok omhoog richting mijn strot, waardoor mijn luchtpijp afsloot en me licht liet hyperventileren. Mijn hoofd tolde en het duizelde voor mijn ogen: allemaal zwarte vlekjes met minutieuze lichtflitsen.Helder blijven nu.
Langzaam ging ik weer scherp zien, maar de brok in mijn keel bleef steken. Ik had dit eerder gehad, ik kon hiermee omgaan."

 

Review

Doelgroep

  • volwassenen
  • iedereen die van een spannend boek houdt
  • LGBT & QIAP
  • iedereen die zich aangesproken voelt

Waar verkrijgbaar

Wat kun je verwachten

Een spannend boek dat zich grotendeels afspeelt in het haringstadje Vlaardingen ( en dat een klein uitstapje maakt naar Gouda). Het neemt je mee in de nodige ontwikkelingen tussen de twee vrouwen: Liek en Kimm. Het is een vervolg op Zij is van mij. 
Alle omgevingsfactoren zijn zoveel mogelijk realistisch aangekleed, zodat lezers zich makkelijk kunnen verplaatsen in de locatie en er eventueel herkenning in kunnen vinden. Er worden alledaagse en onalledaagse thema's aangestopt, waarin onvoorwaardelijke liefde, emoties en gebrek aan emoties en spanning de boventoon voeren.

Zijn drugs, alcohol, gokken en roken echt de enige verslavingsvormen?

Kan een boek zo onrealistisch zijn dat het waar kan zijn?