De ontmaskering,
Zij is van mij, deel 2boek

Eerste druk: 2 maart  2019
Pagina's: 243
Uitgeverij: Pumbo
Prijs: 17,50 euro (excl. verzendkosten)
Auteur:  Iris Luijten 
Genre: psychologische spanning


thema

Een mentale strijd tussen verslaving, overleven, communicatie en vooral ook gebrek aan communicatie, macht en onmacht, maar bovenal over de liefde tussen de twee vrouwen Kimm en Liek.

Bijzonderheid

Deel 2 van 'Zij is van mij'.
Als je wilt weten hoe deel 1 verder gaat, is het een must om deel 2 te lezen.


fragment

"Mijn hart klopte als een galopperend paard. Er wrong zich een brok omhoog richting mijn strot, waardoor mijn luchtpijp afsloot en me licht liet hyperventileren. Mijn hoofd tolde en het duizelde voor mijn ogen: allemaal zwarte vlekjes met minutieuze lichtflitsen.Helder blijven nu.
Langzaam ging ik weer scherp zien, maar de brok in mijn keel bleef steken. Ik had dit eerder gehad, ik kon hiermee omgaan."

doelgroep

  • volwassenen
  • iedereen die van een spannend boek houdt
  • LGBT & QIAP
  • iedereen die zich aangesproken voelt

waar verkrijgbaar

 

wat kun je verwachten

Een spannend boek dat zich grotendeels afspeelt in het Haringstadje Vlaardingen (en dat een klein uitstapje maakt naar Gouda). Het neemt je mee in de nodige ontwikkelingen tussen de twee vrouwen. Het is een vervolg op 'Zij is van mij, diep adem halen, daar ga ik.'
Alle omgevingsfactoren zijn zoveel mogelijk realistisch aangekleed, zodat lezers zich er makkelijker in kunnen herkennen. Er worden alledaagse en onalledaagse thema's aangestipt, waarin onvoorwaardelijke liefde, emoties & gebrek aan emoties en spanning de boventoon voeren. 


Zijn drugs, alcohol, gokken en roken echt de enige verslavingsvormen? 

Kan een boek zo onrealistisch zijn dat het waar kan zijn?