AuteurPOD / eigen beheer - auteur

Als auteur die uitgeeft in eigen beheer of via een POD-uitgeverij weet je als geen ander hoe belangrijk het is om online gevonden te worden. Je hebt geen marketingteam achter je staan, die je via een reguliere uitgeverij wel hebt. Meestal heb je ook geen zak geld om een plekje te kopen binnen de top van de boeken. Nog maar te zwijgen van een functionele kruiwagen die ontbreekt. Het meeste moet jij dus gewoon zelf doen. Is dat erg? Nee. Maar een helpende hand kan nooit kwaad.

Onbekend maakt onbemind

Ik geloof erin dat als je elkaar helpt, je de ander een zetje in de goede richting geeft en lezers laat kennismaken met andere schrijvers die anders onbemind blijven. De teugels van het spreekwoord "onbekend maakt onbemind" wil ik proberen wat losser te maken.

Veel schrijvers denken dat we concurrenten van elkaar zijn, maar in feite zijn we een soort van collega's. Iedere schrijver/schrijfster heeft zijn/haar eigen stijl van schrijven, schrijft in een bepaalde genre en heeft daardoor zijn/haar eigen publiek.

We willen allemaal dat ons boek gelezen wordt en het liefst door zoveel mogelijk mensen. Gelukkig zijn er veel mensen die van lezen houden en ook van meerdere genres. Het liefst willen we onze boeken ook buiten onze eigen kring verkopen. 
Uiteraard zijn er ook schrijvers die dat niet willen en dat is natuurlijk ook prima.

Laat lezers van deze website ook kennismaken met jou en jouw schrijfwerk! Ook jouw boek is het namelijk waard om gelezen te worden door een groter publiek.

Plaatsing op deze website geeft geen garanties, maar het is algemeen bekend dat als je de vindbaarheid online vergroot je meer kans hebt gelezen te worden door nieuwe lezers.

Gratis

Twijfel niet! Het is 100 % gratis!
Een aantal auteurs ging je al voor.
Heb je toch nog vragen? Misschien vind je antwoord op de pagina: jouw boek hier.
Staat je vraag er niet bij? Stuur gerust je vraag op.

Contact

Schroom niet en neem contact op als je vragen hebt of graag je boek hier wil plaatsen. 
Verder vind je onder dit kopje alle auteurs die mee doen. Staat jouw naam er straks ook bij?

Wil je geen auteurspagina, maar wel een link op deze website, dan is dat ook mogelijk.